Integraal kindcentrum

Peuterspeelzaal

Heeft u geen behoefte aan totale dagopvang voor uw peuter, maar wilt u uw kindje wel met andere peuters laten spelen?

Heeft u geen behoefte aan totale dagopvang voor uw peuter, maar wilt u uw kindje wel met andere peuters laten spelen? Uw kind leren samenspelen, samen leren en voorbereiden op de basisschool? Dan is de peuterspeelzaal iets voor u.

Wanneer?

Is uw kind twee jaar oud? Dan mag hij of zij de peuterspeelzaal bezoeken. Peuters spelen samen met andere peuters en met de juffen. Ze zingen en knutselen samen, luisteren naar voorleesverhalen en nog veel meer. Op een speelse manier leert uw peuter zo heel veel.

Uk en Puk

Wij werken met de methode Uk en Puk. Daarmee werken we aan de taalontwikkeling van de peuters. De activiteiten stimuleren naast de spraak- en taalvaardigheid ook de sociaal-emotionele vaardigheden, motorische en zintuiglijke vaardigheden met afwisselende thema’s. Dit wordt op een speelse, ongedwongen wijze aangeboden. En de thema’s vindt u ook terug in de themahoek, die zowel door de peuters als de kleuters wordt gebruikt. In ons kindcentrum werken we namelijk met gezamenlijke thema’s. Herkenbaar voor de kinderen en hiermee creëren we meteen een duidelijke doorgaande ontwikkelings- en leerlijn.

Contact & inschrijven

Peuters bezoeken de peuterspeelzaal in principe op twee ochtenden in de week.
Neem contact met ons op voor meer informatie.  Direct inschrijven en berekenen van uw netto kosten kan via deze link: Inschrijven peuterspeelzaal

Meer informatie