Integraal kindcentrum
Vorige Volgende

Nieuwe collega?

— 15 september 2021

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: pedagogisch medewerker IKC De Blieken Klaaswaal, babygroep.

Voor onze locatie IKC De Blieken in Klaaswaal is De Hoeksche School Kinderopvang op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de babygroep op het kinderdagverblijf voor gemiddeld 32 uur per week (4 dagen).
Wie zijn wij?

De Hoeksche School Kinderopvang realiseert in samenwerking met De Hoeksche School Onderwijs integrale kindcentra in de gehele Hoeksche Waard, waar kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen spelen, leren en zich verder kunnen ontwikkelen. Alle kindcentra hebben een specifiek aanbod van ligging en grootte.

Waar staan wij voor?

Allereerst voor plezier! Wij vinden dat er veel ruimte moet zijn voor humor, plezier en liefde. Maar uiteraard doen wij dit vanuit een aantal belangrijke pedagogische uitgangspunten. In onze visie streven wij er naar dat kinderen zich in een veilige vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, mondige mensen. Daarbij ontdekken kinderen hun eigen mogelijkheden en beperkingen, met respect voor zichzelf en anderen. Bij ons beleven kinderen de mooiste tijd van hun leven!

Lees de volledige vacature tekst op onze website: https://dehoekscheschool.nl/…/pedagogisch-medewerker…/